Din fastighet i fokus

Vår vision ”Vi ifrågasätter gamla sanningar genom att vara den som utmanar”, är ett sätt för oss att aldrig stanna upp i vår utveckling.

Vi startade Oaks för att vi ansåg att det behövdes en aktör som tog helhetsansvar för byggnaders inomhusklimat. En aktör med kunskap om och fokus på såväl styrsystem som ventilationsaggregat och pumpar i undercentralen för att få till en bättre helhet.

Idag arbetar vi med allt från att inventera byggnaders system för att ta fram beslutsunderlag för styrning av fastigheten till att ansvara att allt också genomförs och underhålls. Vi arbetar med såväl nybyggnationer som äldre fastigheter, från mindre fastighetsägare till stora koncerner.

Vilka gamla sanningar vi utmanar? Ja det kan vara allt från om det verkligen krävs full ventilation i lokaler som står tomma till om det inte är dags se över varför byggnaden gör åt mer energi nu än tidigare. Det finns mycket att tjäna på att ha rätt värme, kyla och ventilation vid rätt tillfälle och tid.

Grundat

2018

Kontor

Borås, Göteborg, Stockholm

Några av våra kunder

Vill du jobba på Oaks?

Nöjda kunder gör att fler knackar på dörren. Därför behöver vi bli fler som vill jobba i ett företag med glädje och driv, där vi bryr oss lika mycket om varandra som om kunderna.

Se lediga tjänster