3 lediga tjänster

Laget före jaget

Vi har stor frihet, intressanta uppdrag, bra förmåner och kul på jobbet. Med rätt inställning och kompetens kan du också få det.

Hos oss tror vi på frihet under ansvar och att vi tillsammans gör allt för att ha en prestigelös och välkomnande arbetsmiljö. Med de bästa möjliga förutsättningarna för att trivas och utvecklas, gör vi också de bästa jobben för våra kunder

Det kanske är något du också vill ha? Tveka inte att göra en spontanansökan eller kolla vilka tjänster vi söker just nu. Med rätt inställning, kompetens och förståelse för vad vi gör och varför våra kunder väljer oss, kanske du snart också är en i gänget på Oaks.

En dag med Oaks i Stockholm

Nej, filmen berättar inte om hur det är att jobba på Oaks. Den visar inget från när vi tränar tillsammans, har korvsonsdag eller åker ribbåt i skärgården. Men den visar i alla fall en liten gnutta av vad vi gör. Börja hos oss så får du uppleva allt det andra.

Vi söker alltid nya medspelare

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka en spontansökan.

Skicka en spontanansökan
Vår vision
"Vi ifrågasätter gamla sanningar genom att vara den som utmanar"

Det här får du hos oss

Aktiviteter

Vi gör mycket kul ihop – allt från Ribbåt i Stockholms skärgård till kickoff i Marbella.

Din hälsa

Vi ska må bra både på jobbet och privat. Därför har vi friskvårdsbidrag och bidrag för motionslopp och massage.

Köra bil

Vi har ett förmånligt upplägg för tjänstebil.Självklart gynnas du av att välja en klimatsmart bil.

Trygg pension

Du ska ha en trygg ekonomi på ålderns höst. Därför betalar vi in extra i pension för alla medarbetare.

Privatvårdsförsäkring

Vi vill ha friska medarbetare och alla skall ha rätt till bästa möjliga sjukvård. Så har vi det på Oaks.

Tjänstegruppliv- och hälsoförsäkring

Trygghet för våra anställda och dess familjer är viktigt för oss på Oaks. Det skapar ett skönt klimat.

"Stämningen i gänget är väldigt bra, känns alltid kul att komma in till kontoret. Skön laganda med alla kollegor."
- Ludvig Lästh, programmerare/driftsättare

Vilken roll vi du spela?

Hos oss spelar alla roll utifrån sin unika kompetens. Vad kan du bidra med?

Säljare

Du förstår kundens behov och är duktig på att presentera lösningen som tillfredsställer behovet. Sedan förstår du betydelsen av en relation byggd på förtroende och kompetens.

Projektledare

Som projektledare både internt och externt är din roll avgörande för att få allt på plats. Det är också du som fixar tekniskt konstruktionsunderlag som våra programmerare jobbar efter.

Programmerare

Med svart bälte i programmering, flexibel och förståelse för fastighetssystem och energiteknik, kan du ibland även vara den som driftsätter egna projekt.

Driftsättare

Systemkonfiguration och installation är något du känner dig väldigt trygg med. Du triggas även av att identifiera och lösa tekniska problem som kan uppstå under driftsättning.

Servicetekniker

Du har jobbat med några eller något av de vanligt förekommande automationssystemen, kan driftsätta och utmanas av felsökning. Självklart är du bra på att bygga relationer.

Energispecialist

Du kan mer om fastighetssystem och energiteknik än någon annan. Och ännu mer om att inventera fastigheter, gör åtgärdsprogram och ge kunden en budget på förslaget.

Koordinator

Spindel i nätet, många bollar i luften, alltiallo, flexibel och dynamisk, snabb i tanken och klapp i steget – behöver du fler floskler för att förstå är du inte koordinator på Oaks.

Värden vi drivs av

Energi

Vi både ger och sparar energi. Vi ger i mötet med kunder och varandra, vi sparar med vår optimering. Vi är engagerade och öppna, driver på för att ligga i framkant.

Förtroende

Förtroende förtjänar vi genom kunskap, kompetens och kvalitet. Genom att lyssna, tänka och förstå varandras och kundens behov – oavsett om det är i fikarummet, på kundens vd-kontor eller i långt ner i en källare bland rör och kopplingar.

Utveckling

Om våra kunder ska kunna ta det lugnt, får vi aldrig luta oss tillbaka. Kunderna ska utvecklas med oss. Ställ dig alltid frågan: Går det att göra bättre? Finns det en smartare lösning? Kanske ett sätt ingen annan har tänkt på?