2024-01-29

Systemintegration för ännu bättre optimering

Tillgång till lokala styrsystem via ett grafiskt gränssnitt spelar en avgörande roll vid fastighetsoptimering. Vi har därför utökat vårt erbjudande kring systemintegration – allt för att säkerställa ett optimalt inomhusklimat. Genom ett inlogg och en sajt når du alla fastigheter.

Genom att koppla upp fastigheternas styrsystem centralt i molnet ger det er verktygen för att sänka drifts- och underhållskostnaderna, öka säkerheten och förbättra komforten för alla era fastigheter, var du än är. Vidare har ni möjligheten att hantera systemen i realtid, förebygga fel och minimera riskerna för driftsstopp. Integrationen möjliggör även insamling och analys av data från systemen, vilket ger viktiga insikter om fastighetens prestanda och möjliggör datadrivna beslut för vidare optimering.

Vi använder Web Port – ett oberoende, skalbart och flexibelt system för fastighetsintegration – varför vi kan integrera de flesta förekommande styrsystemenen på marknaden för en centraliserad övervakning och styrning av era fastigheter.