Vi vågar ifrågasätta gamla sanningar! Vår breda kompetens ger oss en ny syn på fastighetsautomation.

Då vi har varit med i både projektering och förvaltningsprocessen så vet vi på OAKS att rätt systemtänk utifrån era förutsättningar är det viktigaste för att uppnå ett bra klimat till rätt driftkostnad. Genom att inte överinstallera din fastighet kan du  vinna både tid, energi och slippa onödiga kostnader, samtidigt som du får en enhetlig och lättskött anläggning. Vi vill gärna hjälpa ER med detta i både nybyggnation och befintliga fastigheter.


BRF Sjöstaden i Alingsås:

Bild: http://sjostadenalingsas.se/  OAKS har fått förtroendet att leverera ett webbaserat styrsystem till BRF Sjöstaden, ett projekt som innehåller totalt 95 lägenheter. Utöver ett fantastiskt läge med utsikt över sjön Gerdsken så innehåller projektet flera smarta lösningar för att skapa ett så energieffektivt boende som möjligt.

Bild: http://sjostadenalingsas.se/

OAKS har fått förtroendet att leverera ett webbaserat styrsystem till BRF Sjöstaden, ett projekt som innehåller totalt 95 lägenheter. Utöver ett fantastiskt läge med utsikt över sjön Gerdsken så innehåller projektet flera smarta lösningar för att skapa ett så energieffektivt boende som möjligt.


Vinga Sweden’s huvudkontor i Borås:

Fastigheten innehåller en del höglager en del kontor i två plan. Fastigheten värms via fjärrvärme och ventileras via ett prefabricerat ventilationsaggregat.  Genom att installera trådlösa temperaturgivare och koppla upp fastigheten till ett övergripande webbaserat styrsystem så får vi rätt förutsättningar för att optimera fastighetens klimat.

Fastigheten innehåller en del höglager en del kontor i två plan. Fastigheten värms via fjärrvärme och ventileras via ett prefabricerat ventilationsaggregat.
Genom att installera trådlösa temperaturgivare och koppla upp fastigheten till ett övergripande webbaserat styrsystem så får vi rätt förutsättningar för att optimera fastighetens klimat.